2009 m. balandžio 3 d., penktadienis

Apie mažai žinomus kolegas

Raimundas savo painiaraštyje išreiškė eilinius suvidurkintus jausmus:
veranda su vaizdu į saulėlydį (2009-03-25 – 2009-04-02: 14 1 38 7)Anoniminio autoriaus veranda yra blogas-nuorodynas kuriamas pagal principą: „skelbiu diskusijos grūdelį, komentaruose išsiaiškinsime“ (todėl teksto matavimo kriterijai nedaug ką čia randa). Komentarai (ir komentatoriai) iš tiesų įdomesni už įrašus. Nuorodos vertingos.

Bokštelis (0000-00-00 – 2009-04-02: 18 6 31 8)Ši anoniminė autorė puikiai rašo (kai nusprendria rašyti, neapsiribodama citatomis ir nuorodomis), daugiausiai žiniasklaidos temomis. Malonu buvo apslankyti jos cituojamus rusiškuosius šaltinius.

Blogratis tad mini ir mano mažai žinomus kolegas. Balų nedaug(mažiau už mane ir Mieląjį), bet viskas prieš akis. Sužinos ir apie juos dabar kas nors...

5 komentarai:

fanta rašė...

Žiūrau, tiktum pas Valatką. Negražiais žodžiais pravardžiuoji "mažai žinomą kolegą" Raimundą... "Painiaraštis". Žiauriai. :)

Bet neginsiu jo, nusipelnė. "Komentarai (ir komentatoriai) iš tiesų įdomesni už įrašus". Rupūžė. :) Jis, atseit, nori pasakyti, kad Trojaus trigrašiai įdomesni, negu mano genialūs postringavimai. Vertintojas, bliamba. Recenzentas apsišaukėlis. :)
Nors, žinoma, bjauri reklama irgi yra reklama. O nemokamai reklamai į dantis nežiūrima. (Ir neduodama :) )

Unknown rašė...

Painiaraštis iš tikro. Kartą bandžiau pas jį pakomentuoti. Liepė spręsti kažkokią užduotį. Aišku neišsprendžiau. Neleido komentuoti. Pagalvojau - ne grafas gi ar markizas, ko taip sudėtingai.
Ir nebekomentuoju pas jį...

Raimundas Zabarauskas rašė...

Mielieji, subjektyvumo tokia prigimtis. Subjektyvus jis. Gal verčiau norėtumėte prisijungti prie B12 skrydžių?

Bet kuriuo atveju man buvo įdomu.

Komentarų apsauga bloge (nes blogratyje jų iš viso nėr) gal ir per stipri, nors kartais vietoje rebuso iškart pateikiu atsakymą...

Anonimiškas rašė...

Tai buvo Gyvenimo stebėtojo troyrama...

Minis rašė...

O man buvo idomiausia atrasti, kad mano grafomanija galima laikyti dvasingais tekstais :) sklidinais nostalgijos ir vienatves :) Koks idomus sis pasaulelis su skirtingais zmoguciais.

O del painiarascio tai as su Troy pilnai sutinku, ne tik kad rasyt, bet ir skaityt per painu.