2009 m. balandžio 11 d., šeštadienis

Vilnius baigėsi

Dangus saulei besileidžiant marguliavo nematytų spalvų debesimis. Ir visi išėjo laukan fotografuotų debesų. Bet kas iš tokio dangaus bus - dar nenumanė. Rytą tose vietose kur fotografavo debesis pribarstė gintarų. Vėl visi išėjo ir susirinko gintarus. Gintarai buvo gražesni už debesų fotografijas. Jau tokius pardavus japonams kiekvienas lietuvis nusipirktų po tojotą ar daihatsu. Kai visi susirinko gintarus atėjo pirmadienis.
Pirmadienį Junda išsivedė visus policininkus.Policininkai ėjo labai liūdni. Algų jiems nespėjo pakelti, o dabar juos vedėsi Junda, o Gintaras sėdėjo Griausmingojo dešinėje ir policininkai jautė bus blogai.
Antradienį Zuikių dievas išsivedė visus kurie skaitė, bet neatsiminė ir nesuprato. Šitie šypsojosi pamatę kas sėdi Griausmingojo dešinėje. Bet ilga tyla ir rūstūs galingųjų veidai nušlavė šypsenas.
Trečiadienį Milda išsivedė visas meilias ir įsimylėjusias. Po Vilnių blaškėsi vieniši irgi nelaimingi anglai su italais ir iš nevilties tiesiai ėjo į gėjų klubus. Kaip liūtams į nasrus.
Per savaitę Vilnius ištuštėjo, laimingieji pabėgo Airijon, kurie pirmom dienom suprato kad juos išveda į dausas. Miškuose blaškėsi keli pasiklydę japonų turistai , bet ir juos tuoj paleido dūmais aukoms galingieji. Į šimtą kartų perspėtą ir nepaklaususią žemę nuo šiol įžengdavo tik žvėries ar baltarusių pasieniečio koja...

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Apreiškimo Trojui knyga.:)

Minis rašė...

Grazu, Troy, taip beveik Beresneviskai.